Internet Explorer 8 RC1 er klar

Nå kan du laste ned en nesten ferdig versjon av Internet Explorer 8.

Publisert
Sist oppdatert

Internet Explorer 8 begynner å nærme seg ferdigstilt, etter å ha vært ute i offentligheten i form av beta2 siden august. I kveld norsk tid ble som ventet RC1-versjonen lagt ut til fri nedlasting fra Microsofts servere.

Så godt som ferdig

RC står for Release Candidate, og vil i praksis si at nettleseren er så godt som ferdig. Hvis det ikke dukker opp store mangler og feil de neste ukene, kan denne være omtrent identisk med den endelige versjonen, som er ventet senere i år.

I følge nettstedet Neowin, som har prøvd RC1, skal den være raskere og mer pålitelig enn betaversjonene. Den skal også ha forbedret gruppering av nettleservinduer, blant annet.

DinSide Data kommer tilbake med våre inntrykk i en egen artikkel så snart som mulig.

Nyhetene, offisielt

I følge Microsoft selv er dette stikkord for Internet Explorer 8:

"Raskere: Internet Explorer 8 reagerer raskere med nye sider og kategorier som åpnes raskt og pålitelig. Nå kan du få tak i den informasjonen du er mest interessert i, med færre trinn: Ettklikkstilgang til webposten din, nyhetsområdene du liker best, eller andre elektroniske tjenester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer