Internet Explorer krasjer

Publisert
Sist oppdatert

Hei. Jeg har et problem med nettleseren. Det har seg slik at internet explorer lukker seg av seg selv. Problemet oppstår i det jeg skal gå fra en side til en annen, via en link eller ved å skrive inn adresse i adressefeltet og trykke enter.

Problemet er ikke like stort hvis jeg går sakte frem og venter til en side er fullstendig fullført før jeg går til en annen, eller jeg har bare en nettleser oppe på en gang, men også her opplever jeg at leseren lukker seg. Jeg får opp den klassiske "Internet explorer har et problem og må lukkes.." Maskinen er av den eldre sorten. På forhånd takk for hjelp. Mvh Lars Erik

Datadoktoren svarer

Hei,

Dersom det er noen trøst er du slett ikke den første (ei heller den siste) som har problemer med Microsofts nettleser Internet Explorer.

Da noen bestemte at IE skulle integreres med resten av Windows kan jeg forestille meg at det var en og annen utvikler i Redmond som fikk grå hår over natten. Ideen er jo i seg selv god, men mange slike idealistiske tanker egner seg langt bedre som ideer enn som praktiske implementasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer