Internet Explorer viser kun BMP-format

Har du opplevd at du kan kun lagre et bilde som et BMP-bilde med nettleseren Internet Explorer? Dette kan du løse på en enkel måte.

Publisert
Sist oppdatert

Du kan i utgangspunktet laste ned bilder du ser i i Internet Explorer, ved å høyreklikke på bildet og velge Lagre bilde som. En del brukere opplever at bildet kun kan lagres i BMP-format.

Problemet kan som regel fikses ved å slette midlertidige internettfiler via menyvalget Verktøy og Alternativer for Internett:

Internet Explorer viser kun BMP-format


Velg Slett filer... under Midlertidig Internett-filer, og vent på at alle filene blir slettet. Du vil se et lite timeglass i stedet for musepekeren mens slettingen pågår. Når timeglasset er borte, betyr det at slettingen er avsluttet. Da kan du avslutte Internet Explorer og starte nettleseren på nytt.

Har du problemer av ulike slag med Internet Explorer, vil det ofte hjelpe å slette de midlertidige Internett-filene. Prøv dette før du eventuelt forsøker andre og mer drastiske løsninger.

Hjelper ikke dette, finner du flere forslag i KB260650 i Microsoft kundestøtte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer