Internett i tall

Vet du hvor mange Google-søk som gjøres hver dag?

Facebook er en av de som vinner kampen om brukernes tid. Foto: Foto: Colourbox.com
Facebook er en av de som vinner kampen om brukernes tid. Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At nettet vokser for hver eneste dag som går, er det liten tvil om. Hver dag postes det millioner av bilder på Facebook, det foretas millioner av søk på Google og det kvitres millioner av små setninger på Twitter.

Nettstedet thefuturebuzz har samlet inn en haug av tall fra flere store nettjenester. Her er noen av de mest interessante:

140 nye Facebook-applikasjoner hver dag

Tallene fra Facebook ligger ute på Facebooks egne sider. Blant annet rapporterer de at det nå finnes 150 millioner aktive brukere fra 170 land, og til sammen bruker de 2,6 millarder minutter på Facebook hver dag. Det er nesten 20 minutter pr person i snitt!

Hver bruker har i snitt 100 venner, og Facebook mottar svimlende 700 millioner nye bilder hver måned.

Norske Facebook-passod stjålet

1.000.000.000.000 unike sider i Googles indeks

DET er mange sider, det. Google står også for rundt 2 milliarder søk hver eneste dag og taper rundt 800 millioner kroner (på annonseinntekter) i året på grunn av "I feel lucky"-søkeknappen som returnerer første treff automatisk. Hver dag er det 2 millioner mennesker som søker etter "Google" på Google.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.