Iomega Dual DVD

Nå kommer også Iomega med en intern DVD-brenner, og her tas det ingen sjanser. Modellen støtter, som navnet indikerer, begge standarder. Vi ble heller ikke overrasket over det vi fant på klistremerket utenpå brenneren.

Publisert

Iomega har lenge solgt alternative lagringsenheter basert på standard tilgjengelig teknikk ved siden av sine egenutviklede drev og plater. Nå for tiden er det DVD som er det mest aktuelle flyttbare lagringsmediet, og Iomega har valgt å tilby en løsning som består av en kombinasjon av anerkjent maskinvare og programvare.

Vi kjenner den igjen

Selve brenneren kjente vi umiddelbart igjen, det er er en Nec 1300A for anledningen utstyrt med en Iomega-front. Her er Iomega i godt selskap, denne brenneren selges under flere forskjellige og anerkjente merkenavn, som omtalt i denne artikkelen.

Siden Iomegas løsning er en totalpakke, kommer det med en CD med et knippe forskjellige programmer:

Vi finner Pro-utgaven av Iomega sin HotBurn, som vi har skrevet om tidligere i denne artikkelen. Dette programmet håndterer bare CD-brenning, ikke DVD.

CinePLayer håndterer avspilling av DVD-filmer, MusicMatch Jucebox er et anerkjent program for håndtering av musikkfiler.

Adobe Active Share håndterer redigering og katalogisering av digitale bilder.

Iomega Automatic Backup sørger for at du aldri glemmer å ta sikkerhetskopier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer