Iomega superDVD

Iomega har nå oppgradert sin satsing fra dual til multi-format DVD-brennere, og er klare med en brenner som takler både +/- R/RW og RAM. Vi har testet vidunderet i intern utgave.

Iomega superDVD
Publisert

Den første DVD-brenneren fra Iomega var basert på Nec 1300A, på linje med brennere fra flere andre kjente produsenter. Nå kommer det en ny modell, som utvider repertoaret til også å støtte DVD-RAM. Dette vakte umiddelbart vår mistanke, siden vi nylig har testet en brenner fra LG, som også støtter alle DVD-variantene.

Og ganske riktig, kabinettet til brenneren ser identisk ut, mens fronten har fått ensfarget standard PC-farge, i stedet for en grå detalj nederst som LG-brenneren er utstyrt med.

Identiske målninger

Alle målingene viser praktisk talt identiske resultater, avvikene er ikke større enn det man finner innenfor gjentatte tester av samme eksemplar - det største avviket var på fire sekunder, under brenning av vanlig CD.

Som LG-brenneren er Iomega SuperDVD konkurransedyktig både med Nec og Sony. Den er raskere enn Nec på DVD+RW, på linje med Sony DRU-500AX. Men den blir slått av Sony OEM-utgaven DW-U10A.

På R+ og -R er den få sekunder etter Nec på vår test av 2GB skriving, men langt foran Sony.

Den er også grei på CD-brenning, der ligger den i midtsjiktet av brennerne vi har testet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer