Iomega USB 2.0 CD-brenner

Eksterne lagringsmedia er Iomegas kjerneområde. Der hvor egen teknologi ikke er relevant, satser de på gjeldende standarder og formater. En USB 2.0 brenner er siste skudd på stammen.

Publisert

Brenneren ligner i det ytre svært på USB 1.0-modellen vi testet for to år siden. Denne testen finner du her. Men der stopper også all likhet, den nye USB 2.0-brenneren er mange ganger raskere. Den spesifiseres som 16x10x40 når den er koblet til USB 2.0, men faller ned til forgjengerens beskjedne 4x4x6 når den kobles til USB 1.1.

Designet er typisk for Iomega, med myke kurver i gjennomskinnelig blå plast kombinert med tett, koksgrå plast.

De myke linjene gjør at brenneren blir større enn andre eksterne brennere, som også er basert på en vanlig full-størrelse brennermekanisme.

Sammenlignet med de slanke USB 2.0 enhetene fra Yamaha og Plextor virker den diger. Men den er umiskjennelig Iomega, og det er kanskje det viktigste?

Helt komplett

Men hva skal man med en USB 2.0-brenner hvis man ikke har USB 2.0 i PCen? Iomega har en svært enkel løsning på dette: Det ligger et USB 2.0 kort fra Adaptec i pakken!

Dette er et PCI-kort med 2 stk USB 2.0 porter, som du må betale flere hundre kroner for hvis du skulle kjøpe det separat.

I tillegg følger det med programvare og verktøy for etiketter og et lite futteral med lommer til 12 CDer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer