IP-adresser er sexy

Lyst til å le litt? Denne vei, kjære leser.

IP-adresser er sexy
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er morodag på DinSide data. I vår ukentlige Helgemoro-spalte samler vi noen av de morsomste lenkene fra uka som gikk.

Har du tips om noe morsomt? Ikke nøl med å sende dem til undertegnede.

Her er ukens godbiter:

IP-adresser er sexy

Lurer du på hva IP-adressen din er? I så fall er det mange nettjenester som er behjelpelige med å finne det ut for deg, men få er like originale som MoanMyIP.com. Her leses IP-adressen din opp av jenter som tydeligvis synes IP-adresser er svært opphissende.

...og Wii er sexy

Mens vi er i modus - det er stadig noen som finner på noe nytt å gjøre med Wii-kontrolleren. Bare se her:


Sudo i hverdagslivet

Denne er kanskje mest for Linux-brukere, men for å forklare allmenheten er sudo kort sagt en kommando for å kjøre et program som en superbruker. Hvem ville vel ikke hatt Sudo-krefter i hverdagslivet?

IP-adresser er sexy


Nerder er de beste kjærestene

Det er mye morsomt å finne på den amerikanske siden Craigslist, som i utgangspunktet er en annonseside for kjøp og salg. I denne artikkelen har imidlertid forfatteren listet opp 15 gode grunner til at nerder er de beste kjærestene. Her er en av dem:

8.) They’re relatively low-maintenance. Most can be fueled on pizza, Twinkies and Mt Dew. No complicated dinners needed here, so if you’re not the best cook, eh. Can you order a pizza?

Gamle reklamer for datamaskiner

Det er alltid morsomt å se hvordan datautstyr har utviklet seg. Se bare hvordan det mest snasne modemet så ut i gamle dager:

IP-adresser er sexy


Du finner en god samling gamle annonser her: http://www.technospot.net/blogs/9-old-computers-ads-you-did-not-see/

Spleis kjendisene

På nettstedet morphthing.com har de et solid arkiv av kjendiser. De kan du morphe slik at ansiktene deres spleises sammen til ett bilde. Du kan også registrere deg og bruke et bilde av deg selv.

IP-adresser er sexy

Ser du for eksempel hvilke to kjendiser som er pleiset sammen i dette bildet?

uɐɯɹnɥʇ ɐɯn ƃo ɐʇloʌɐɹʇ uɥoɾ :ɹɐʌs

URL: http://www.morphthing.com/

Ukens nettspill: Missile Game 3D

Enkelt konsept - du er en missil og må navigere deg igjennom en tunnell med roterende hindre ved å bruke musa. Til å bli litt svimmel av.

IP-adresser er sexy


URL: http://www.albinoblacksheep.com/games/missilegame3d

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer