iPad 2

Da har vi fått iPad 2 i hus, hvor mye bedre er den?

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede prøvd iPad 2 i London under lanseringen, og før helgen stod nordmenn i kø for å kjøpe. Her ser du prisene.. Og nå har også DinSide fått den til utførlig test, og dessuten sammenligning med den originale iPad-utgaven.

Begge iPad'ene vi sammenligner er toppmodellene, med 64 GB lagring og 3G.

Fysiske forskjeller

iPad 2 er en del tynnere enn forgjengeren, og bare 8,8 millimeter tykk. Den forrige var heller ikke noen tjukkas, men forskjellen er at iPad 2 har flat bakside. Dermed er den bedre å holde, og den kan ligge stødig på et bord. Det er to viktige forskjeller i praktisk bruk.

iPad 2 kan du legge på et bord og bruke, mens iPad må ligge i futteralet sitt eller holdes på plass med den ene hånden mens du betjener den med den andre. Ellers vugger den som en dupp på vannet.

Når det gjelder vekten er ikke forskjellen stor. Vår originale iPad veier 707 gram, mens iPad 2 veier 610 gram. Med det nye magnetiske dekselet i skinn veier imidlertid iPad 2 "hele" 748 gram.

Dekselet er en historie for seg. Det er ingen tvil om at det er svært praktisk, og teknisk meget elegant. Det snapper lett på plass med neodym-magnetene, som er så kraftige at du faktisk kan la iPad 2 henge og dingle i dekselet (men ikke la det bli en vane ...).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer