iPad kan komme til Norge i november

iOS 4.2-nyhetene sannsynliggjør norsk lansering av iPad i høst.

iPad kan komme til Norge i november
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen er oppdatert 17. september

Til tross for at iPad ennå ikke er lansert i Norge, har ikke det hindret norske forbrukere i å skaffe seg en. Mange har reist til England eller USA for å kjøpe Apples mediebrett, og mange har også kjøpt veldig mange ekstra, som de selger som varmt hvetebrød på Finn.

Sjekker vi statistikken på DinSide og gjør noen beregninger, vil vi anslå at vi fikk besøk av rundt 20.000 unike iPad-brukere sist måned.

Forleden dag dekket vi lanseringen av de nye Apple-produktene, der Steve Jobs også introduserte de neste versjonene av iOS; operativsystemet som brukes på iPhone, iPad og iPod Touch.

iPad-brukere vil få oppgradert til versjon 4.2 av operativsystemet i november, der nyhetene omfatter trådløse utskrifter, game center (gjør at man kan spille mot venner og sammenligne highscores etc.), samt nyhetene fra iOS 4 som multitasking, mapper etc.

Les også: Førsteinntrykk av Samsung Galaxy Tab - kan den tukte iPad?

iPad kan komme til Norge i november


informasjonssiden for iOS 4.2 biter vi oss imidlertid merke i rubrikken nederst til høyre, som vi har gjengitt til høyre i dette avsnittet. Der står det nemlig at iOS 4.2 vil få støtte for 30 språk (noe Steve Jobs også nevnte under presentasjonen), og basert på tidligere lanseringsrunder er det stor grunn til å tro at norsk er ett av disse 30 språkene.
 
Oppdatert 17. september: iOS 4.2 er nå tilgjengelig i betaversjon for utviklere, og det er herved bekreftet at norsk er ett av de nye språkene.

I så fall vil det være naturlig å anta at iPad får en lanseringsdato i Norge i november måned.

Apples pressekontakt i Norge, Andreas Rødland, har ingen kommentar til våre spekulasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer