iPhone-applikasjonene du bør laste ned

Vi har trålet App store og funnet 12 gratisfavoritter.

Publisert
Sist oppdatert

En av de store nyhetene ved Apples lansering av den nye iPhone 3G, er også den tilhørende nettbutikken App Store. Dette er Apples butikk for kjøp av programvare til iPhone og iPod Touch der hvem som helst kan utvikle og selge programmer mot en provisjon av salget.

Men - selv om mange av programmene koster penger (alt fra én til flere titalls dollar), er det også mange av programmene som kan lastes ned helt gratis.

I denne artikkelen skal vi se på noen av de mange godbitene som ikke koster penger.

>> Les også: TEST: iPhone 3G

For å installere programmene, kan du enten starte App store-applikasjonen på iPhonen, eller bruke butikken via iTunes, kjøpe og synkronisere med telefonen når du har koblet den til.

Remote

Dette programmet er fra Apple selv, og gjør at din iPhone blir forvandlet til en fjernkontroll. Dermed kan du styre avspillingen fra telefonen; det være seg iTunes eller AppleTV dersom du har det. Fordelen er at fjernkontrollen også inneholder alt av informasjon, slik at du kan søke etter og spille av musikken du ønsker. Signalene går i tillegg via WiFi, så du trenger ikke å være i nærheten av enheten som spiller av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer