iPhone som lommestudio

Fiolin eller loops - uansett hva du spiller finnes det noe smart til iPhone

iPhone som lommestudio
Publisert
Sist oppdatert

Lei av å lese om iPhone? Vi som har den er i hvertfall ikke lei, noe som skyldes at det dukker opp stadig nye programmer som gjør at bruksområdet utvider seg i retninger mange ikke hadde forestilt seg. iPhone er jo ikke en "telefon", det er en ny platform, en mini-datamaskin som "tilfeldigvis" også bruker GSM-nettet i forbindelse med ringe-programvaren...

Vi har skrevet en generell anbefaling av 12 gratis tilleggsprogrammer i denne artikkelen. Men det finnes mange programmer som bare koster noen tiere og andre som koster litt over en hundrelapp. Dette er summer som de fleste kan avse, og er det tilgjengelig og brukervennlig nok, så åpner man lommeboka.

Siden denne skribenten også er musiker er det noen programmer som har fanget interessen i større grad en andre. Det er forskjellige grunner til det, og underholdningsaspektet og nysgjerrigheten er ikke uvesentlige faktorer.

Hvilken låt er det?

Vi vet at også andre telefoner har muligheten, men til iPhone kan du laste ned forskjellige programmer som finner ut hvilken musikk som spilles på radioen, eller at du kan nynne/plystre melodien - eller snakke inn tittel eller artistnavn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer