iPhone Transfer løser iTunes-problemet

Ikke alle vil være låst til iTunes når det kommer til musikk- og videosamlingen på iPhone.

EN LITEN OMVEI: Xilisoft iPhone Transfer tilbyr løsningen på minst to iTunes problemer.
EN LITEN OMVEI: Xilisoft iPhone Transfer tilbyr løsningen på minst to iTunes problemer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle liker Apples måte å håndtere musikk-, video- og bildefiler på når en først har fått seg en iPod eller iPhone. Selv om det finnes alternativer (som for eksempel MediaMonkey), vil den amerikanske datakjempen helst at vi skal bruke deres eget bibliotekprogram iTunes - og de vil aller helst at du bare skal synkronisere iPhone mot én maskin, og altså ett bibliotek, samtidig.

For de av oss som for eksempel jobber på flere Macer eller PCer samtidig er ikke det alltid en løsning som er enkel å forstå, og det er ihvertfall ikke en løsning som er enkel å like. Hvis jeg for eksempel sitter på jobb med en annen maskin enn den jeg vanligvis bruker for iTunes-synkronisering, kan jeg faktisk ikke overføre for eksempel en videofil til iPhone - selv om jeg både har iTunes og mobilen tilgjengelig.

Programvareprodusentene hos Xilisoft har tydeligvis også blitt lei av denne begrensningen, for med iPhone Transfer knekker de koden som gjør det mulig å overføre mediefiler både til og fra iPhone fra flere maskiner samtidig.

Litt koster det

Programmet finnes både for Windows og Mac, og selv om du må betale henholdsvis 20 og 25 dollar for fullversjonen, kan du overføre inntil 100 filer med gratisversjonen for å teste funksjonaliteten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer