iPod anlegg - stor mot liten

Det er ikke bare størrelsen det kommer an på, men også prisen.

Publisert
Sist oppdatert

iPod-anlegg kombinert med klokkeradio er midt i blinken for mange. Når de i tillegg kan kobles til PCen og brukes som PC-høyttalere finner mange at dette dekker behovet for musikkanlegg.

Men de fleste musikkanlegg har gjerne sin begrensning på et eller flere områder, enten av praktisk eller lydmessig art. Det som er topp for én holder ikke for en annen.

Les vår store test av iPod-anlegg

Noen liker å kunne flytte på anlegget, enten det er fra rom til rom eller til å ta med på hytta. Størrelse og vekt kommer da inn i bildet, i tillegg til hvilke muligheter det er for strøm.

I dagens duell har vi sammenlignet to ganske forskjellige enheter, ikke for at den ene skal overgå den andre, men for å få fram forskjellen mellom løsninger og behov.

Begge er i blank sort uførelse, og så snart du har pakket dem opp ser du at fingeravtrykk og støv står fram i all sin prakt og velde...

Det ene anlegget kommer fra Logitech, kjent for de fleste, det andre kommer fra Microlab, som er langt mindre kjent.

Logitech Pure-Fi Express Plus

Dette anlegget plasserer seg mellom to andre Logitech-anlegg vi har testet tidligere. Det er portabelt, men ikke akkurat i lommeformat. Noe større enn det svært reisevennlige Pure-Fi Anywhere 2 - navnet sier jo sitt - men betydelig mindre enn det stasjonære Pure-Fi Elite.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer