iPod Shuffle 2009

Den er jo bare såå søt. Men kan det være noe nytte i en MP3-spiller uten knapper?

iPod Shuffle 2009
Publisert
Sist oppdatert

Shuffle er minstemann i iPod-familien, og har aldri hatt skjerm. Men da tredje generasjon ble annonsert uten knapper, begynte vi å stusse.

Den lille tassen er i sannhet liten, og veier faktisk langt mindre enn de medfølgende ørepluggene. Vi snakker om utrolige 10 gram, eller bare 60% av vekten til forrige generasjon Shuffle.

Likevel har Apple fått plass til et oppladbart batteri som klarer 10 timer kontinuerlig avspilling, samt 4 GB minne - nok til rundt 1000 sanger i OK kvalitet. Både MP3 og AAC/M4A støttes.

Betjening på ledningen

På øreplugg-ledningen sitter den minimalistiske kontrollen som lar deg starte og stoppe avspilling, justere volum og skifte spor. Midtfeltet fungerer som start/stopp, dobbelklikk skifter spor, trippelklikk tar deg tilbake til forrige spor.

På spilleren er en liten bryter som har tre posisjoner; av, på - med avspilling i riktig rekkefølge, og på - med avspilling i tilfeldig rekkefølge.

Shuffle har en klype på baksiden, og kan faktisk brukes som slipsnål, men vi velger å feste den i skjortelomme eller jakkeslag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer