iPod shuffle

Den er på størrelse med en pakke tyggis, og gjør absolutt ingenting annet enn å spille musikk. Er iPod Shuffle et godt kjøp?

iPod shuffle
Publisert
Sist oppdatert

Lille iPod shuffle er minstemann i Apples ekstremt populære musikkfamilie. Minstemann både spesifikasjonsmessig og fysisk – for det skal godt gjøres å finne en MP3-spiller som er enklere enn denne.

Shuffle har et umiskjennelig iPod-preg over seg. Spilleren kommer i en enkel, grønn innpakning, og der finner du selve enheten, hodetelefoner, en stropp til å henge rundt halsen, instruksjonsbok, en CD og et kort med grunnleggende bruksinformasjon.

Spilleren er flashbasert, hvilket betyr at minnestørrelsen er begrenset, men den er også dramatisk mindre og lettere da det ikke er noe harddisk på innsiden. Du får iPod Shuffle i to utgaver: med 512 MB eller 1 GB minne.

Lett å miste?

Det er virkelig en spesiell følelse å ta ut iPod shuffle ut av pakken for første gang. Vi visste den var liten og lett, men var ikke forberedt på hvor liten. Det er rett og slett en liten plastbit, med en vekt på utrolige 19 gram. På forsiden er det plassert knapper som styrer avspillingen, med samme layout som de store iPodene. Altså en play/pause-knapp i midten og volum- og spoleknapper i en sirkel rundt denne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.