iPod-utfordrere på løpende bånd

"Alle" vil ha en kake av det sterkt økende markedet for håndholdte musikkjukeboxer. Og det er ikke bare de store elektronikkgigantene som har innsett at det kan lønne seg å kaste seg på karusellen...

Publisert
Sist oppdatert

Apple har hatt en eventyrlig suksess med sin håndholdte musikkjukebox iPod. Dette til tross for at de slett ikke var først ute på dette markedet. Suksessen skyldes flere faktorer, men design spiller sannsynligvis den aller største rollen. En annen er iTunes - Apples oversiktlige og brukervennlige løsning for salg av musikkfiler på nettet, med klientprogramvare som er tett integrert med iPoden.

Bedre enn iPod

Nå har elektronikkgigantene for alvor innsett at dette er fremtiden, og lanserer håndholdte musikkjukeboxer på løpende bånd. Mange er mindre og lettere, har større kapasitet, og bedre batterilevetid enn Apple iPod. Gjerne tett integrert med handelsløsninger som kan konkurrere mot iTunes.

Så da gjenstår det å se om noen av dem klarer å vippe iPod ned fra tronen - når kjøp av musikkfiler for alvor skyter fart i løpet av høsten og vinteren.

Se spillerne

Vi har samlet bilder og spesifikasjoner fra noen av de mest interessante spillerne som utfordrer iPod. Enkelte av dem har vi allerede testet, og flere kommer på testbenken senere i år.

Du finner bildene her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer