iPodMe - superrask video til iPod

Konverterer filmene dine på en blunk, enkelt og gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har en iPod Touch eller iPhone, har du også en ypperlig dings til avspilling av filmer på bussen og toget. Problemet er bare at de fleste filmene du har liggende på PCen din skjønner ikke iPoden din en døyt av, og iTunes gjenkjenner verken DivX eller Windows Media Video.

Det du trenger er et program som kan konvertere filmene dine til et format som iPoden din kan forstå, og det er her iPodMe kommer inn i bildet.

Dette er det enkleste programmet vi har prøvd til formålet, og det er attpåtil gratis. Alt du behøver å gjøre, er å dra og slippe videofilene dine til programvinduet, trykke på Convert, og resten går av seg selv.

Vi har prøvd med både DivX, WMW og høyoppløste MKV-filer, og iPodMe tygde seg gjennom dem alle.

Støtter undertekster

Du kan dessuten legge til flere videofiler mens konverteringen pågår, og be om at maskinen skal skru seg av når prosessen er ferdig. Som om ikke det var nok, har du undertekster liggende som .srt-filer, kan de bakes inn i den ferdige MPEG-4-filmen. Dette krever riktig nok at du først installerer tilleggsprogrammet AVISynth, men det er også gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer