iRiver H320

Er du villig til å betale litt ekstra, kan du få det råeste som er å oppdrive blant MP3-spillere i dag. Men det er på tide iRiver gjør noe med brukervennligheten. Les hva vi synes om H320!

Publisert
Sist oppdatert

iRivers MP3-spillere er kjent for å være fulle av funksjoner, men også dyrere enn de fleste andre alternativer. Deres toppmodell, H320, følger også den samme strategien, og er kanskje den mest avanserte musikkspilleren på markedet for tiden.

Den er også noe stor og tung, selv om vi har sett mindre lommevennlige spillere. Vi synes også den sorte spilleren er stilig og attraktiv, men det er selvsagt en smakssak. Den føles i alle fall dyr og solid, her er det ingen billige plastløsninger.

Kan det meste

H320 er en av de stadig flere harddiskbaserte spillere som i tillegg til å spille musikk også kan vise bilder. Derfor har den en svært fin og stor LCD-fargeskjerm, med pene og fargerike menyer. Den har også massevis av andre funksjoner – FM-radio, lydopptak både via intern og ekstern mikrofon, opptak fra eksterne lydkilder direkte til MP3 og driverløs installasjon.

Det at du ikke behøver å legge inn eget programvare er en hyggelig fordel som virker til å bli mer og mer uvanlig. Det eneste du trenger å gjøre er å koble spilleren til USB-porten og legge inn musikken og eventuelle bilder direkte til disken. Spilleren dukker opp som en egen bokstav i Windows Explorer og overføringen skjer raskt og uproblematisk. Filene på spilleren blir organisert akkurat slikt du har lagt dem inn. Du kan selvsagt legge inn alle typer andre filer også, og bruke H320 som en bærbar lagringsenhet, og spilleren kan også vise tekstfiler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer