iRiver HP-120

Den mest avanserte jukeboxen på markedet er hverken iPod eller Creative Zen. Det er denne lekre saken fra iRiver, som bør tilfredsstille de fleste behov.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det er Apples iPod som er kongen av digitale musikkspillere – den lekre designen og luksuspreget har gjort spilleren til det ultimate sikleobjektet. Men det er som kjent langt fra den eneste MP3-jukeboxen på markedet – vi har i det siste blant annet testet Creatives Zen NX, som ser litt kjedeligere ut, men har bedre lyd og gir mye mer valuta for pengene, og Philips sin HDD100, som er svært lekker og liten, men koster alt for mye.

Hvor kommer så iRiver inn i bildet? Deres siste spiller, iHP-120, er kanskje den aller mest komplette MP3-jukeboxen det går an å få tak i. Både når det gjelder funksjonalitet og størrelse kommer spilleren meget bra ut, selv om den kanskje ikke er like lekker som en iPod. Men det er det ingen som er.

Utseende

Til tross for at spilleren kan svært mye, er den fremdeles liten. Faktisk er den like stor som en iPod, bare litt tykkere. Vekten er på 161 gram. Det er altså en meget håndterlig MP3-spiller. Den er ikke like sexy som Apples skjønnhet, men ser helt ok ut i våre øyne. Fronten domineres av en ganske stygg joystick som brukes til navigering, og alle funksjonsknappene finner vi på sidene. På venstresiden finner vi også en mikrofon for stemmeopptak.På toppen av spilleren finner vi hodetelefonutgangen, samt optisk inn- og utgang. På undersiden plugger vi inn strømmen og USB-kabelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer