iRiver IGP-100

En av de første 1.5-baserte MP3-spillerne på markedet er både liten og funksjonell. Det er ikke mye vi misliker med denne flotte mini-jukeboxen.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere testet vi den flotte iHP-120-spilleren fra iRiver, en 20 GB-jukebox med omtrent alt av tenkelige funksjoner og glimrende lydkvalitet. Nå er turen kommet til en annen spiller fra denne produsenten, som essensielt er den samme spilleren i mindre format.

Mindre plass

iGP-100 bygger på de nye Cornice-diskene med 1.5 GB-størrelse. Den har altså betydelig mindre lagringsplass enn 20/40/60 GB-monstrene, men for de med moderat behov for lagring bør spillleren vare midt i blinken. 1.5 GB plass betyr omtrent 375 låter (antallet er selvsagt avhengig av størrelsen på filene), og det er jo faktisk en god del musikk.

Siden selve disken er mindre, er også den fysiske størrelsen på spilleren redusert. Den veier behagelige 100 gram, og har en rund utforming. Fronten domineres av et stort display, mens alle funksjonsknappene er plassert langs sidene. Der er det er to scrollehjul som brukes til volum og låtnavigasjon, samt til å bytte mellom visse funksjoner. I tillegg er det tre knapper som styrer EQ-funksjonalitet og avspilling. Det er også plass til utgang for hodetelefoner og strøminngang. Vi ser altså at de optiske inn- og utgangene er blitt tatt vekk i denne modellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer