Israelske Walla gir 1 GB epost

I en tid da "alle" venter på Gmail fra Google, lanserer israelske Walla Communications en tilsvarende tjeneste - gratis epost med 1 GB lagringsgrense.

Publisert
Sist oppdatert

Walla er store i Israel, og har allerede over 1 million brukere. I forrige uke lanserte de den nye gratistjenesten med 1 GB lagringsgrense, og ble dermed blant de aller første selskapene som tilbyr dette uten noen kostnad for brukerne. Registrerer du deg som bruker, vil du få en epostadresse som ender på @walla.com.

Slo Gmail

Tidligere har også Lycos Europe lansert en lignende løsning, men denne er ikke gratis. Googles gratisløsning, Gmail, er fortsatt på teststadiet - og er først ventet senere i år.

Yahoo har økt lagringsgrensen for sine gratiskontoer fra 4 MB til 100 MB, men det er bare 1/10 av hva du får gratis hos Walla Communications.

OPPDATERT: Du får også 1 GB gratis epost hos Rediff.com og Spymac.com.

Brukervennlig

Vi har så vidt testet Wallas epostløsning, og den er både enkel og oversiktlig. Den inneholder blant annet en praktisk søkefunksjon i innboksen, smileys, bakgrunnsbilder, samt antivirus og spamfilter.

Vi oppdaget at ÆØÅ forvandles til kryptiske tegn i eposter man mottar, men ikke eposter som sendes fra walla.com.

Løsningen er reklamefinansiert, og brukere blir eksponert for en bannerannonse øverst i skjermbildet. Hvis man finner dette ubehagelig, kan man betale $15 årlig for å slippe reklamen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer