Israelske Walla gir 1 GB epost

I en tid da "alle" venter på Gmail fra Google, lanserer israelske Walla Communications en tilsvarende tjeneste - gratis epost med 1 GB lagringsgrense.

Publisert
Sist oppdatert

Walla er store i Israel, og har allerede over 1 million brukere. I forrige uke lanserte de den nye gratistjenesten med 1 GB lagringsgrense, og ble dermed blant de aller første selskapene som tilbyr dette uten noen kostnad for brukerne. Registrerer du deg som bruker, vil du få en epostadresse som ender på @walla.com.

Slo Gmail

Tidligere har også Lycos Europe lansert en lignende løsning, men denne er ikke gratis. Googles gratisløsning, Gmail, er fortsatt på teststadiet - og er først ventet senere i år.

Yahoo har økt lagringsgrensen for sine gratiskontoer fra 4 MB til 100 MB, men det er bare 1/10 av hva du får gratis hos Walla Communications.

OPPDATERT: Du får også 1 GB gratis epost hos Rediff.com og Spymac.com.

Brukervennlig

Vi har så vidt testet Wallas epostløsning, og den er både enkel og oversiktlig. Den inneholder blant annet en praktisk søkefunksjon i innboksen, smileys, bakgrunnsbilder, samt antivirus og spamfilter.

Vi oppdaget at ÆØÅ forvandles til kryptiske tegn i eposter man mottar, men ikke eposter som sendes fra walla.com.

Løsningen er reklamefinansiert, og brukere blir eksponert for en bannerannonse øverst i skjermbildet. Hvis man finner dette ubehagelig, kan man betale $15 årlig for å slippe reklamen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.