IT-butikken 2004-03

Den billigste PCen denne måneden er det IT-butikken som står for. Men er det et godt tilbud?

Publisert

I likhet med Pyton.no har også IT-butikken valgt en Intel-basert PC denne gangen. Prosessoren er en 2,8 GHz Pentium 4 med 800 MHz FSB, og den burde holde i massevis til de fleste behov. Du får 512 MB minne, og en romslig og stillegående 160 GB harddisk fra Seagate. DVD-brenner får du også, men ND1300A er noe tregere enn de fleste andre i oversikten, spesielt på CDR(W)-plater.

PCen er for øvrig utstyrt med 4 USB2.0-porter, men ingen Firewire-porter. Hovedkortet støtter dessuten ikke verken RAID eller SerialATA.

Grafikken besørges av en Radeon 9200-brikke på 128 MB. Den gir god ytelse i de fleste situasjoner, også i mange nye spill, selv om de mest hardbarkede spillerne vil rynke på nesen. Til alt annet bør den holde i massevis.

Hvis du går for IT-butikkens tilbud, og ønsker en 19" CRT-skjerm istedenfor LCD-skjermen i tilbudet, blir prisen 8.956 kroner. Uten skjerm blir prisen 7.258 kroner. Vi merker oss også at IT-butikken oppgir at PCen sendes i 3(!) pakker, noe som gir noe høyere fraktkostnader enn hos de andre i oversikten.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i mars 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer