IT-butikken 2004-03

Den billigste PCen denne måneden er det IT-butikken som står for. Men er det et godt tilbud?

Publisert

I likhet med Pyton.no har også IT-butikken valgt en Intel-basert PC denne gangen. Prosessoren er en 2,8 GHz Pentium 4 med 800 MHz FSB, og den burde holde i massevis til de fleste behov. Du får 512 MB minne, og en romslig og stillegående 160 GB harddisk fra Seagate. DVD-brenner får du også, men ND1300A er noe tregere enn de fleste andre i oversikten, spesielt på CDR(W)-plater.

PCen er for øvrig utstyrt med 4 USB2.0-porter, men ingen Firewire-porter. Hovedkortet støtter dessuten ikke verken RAID eller SerialATA.

Grafikken besørges av en Radeon 9200-brikke på 128 MB. Den gir god ytelse i de fleste situasjoner, også i mange nye spill, selv om de mest hardbarkede spillerne vil rynke på nesen. Til alt annet bør den holde i massevis.

Hvis du går for IT-butikkens tilbud, og ønsker en 19" CRT-skjerm istedenfor LCD-skjermen i tilbudet, blir prisen 8.956 kroner. Uten skjerm blir prisen 7.258 kroner. Vi merker oss også at IT-butikken oppgir at PCen sendes i 3(!) pakker, noe som gir noe høyere fraktkostnader enn hos de andre i oversikten.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer