IT-butikken 2004-09

Danskene har ofte gode tilbud på PC-komponenter, og deres bidrag er denne gangen en maskin basert på Intel-teknologi.

Publisert

PCen har et tradisjonelt design, og leveres med trådløst internettastatur og mus. På innsiden sitter et Abit hovedkort med det nye i915P-brikkesettet fra Intel, som blant annet støtter PCI-express standarden. Her er 2 ledige PCI-plasser og én ledig PCI Express-plass. Her er for øvrig støtte for RAID.

Prosessoren er en 2,8 GHz Pentium 4 med 800 MHz FSB, og PCen kommer med 512 MB minne.

Harddisken er en rask SerialATA-disk fra Maxtor, men den er oversiktens minste, med sine 120 GB. DVD-brenneren har en maks hastighet på 4x, som er oversiktens tregeste. Den støtter heller ikke tolags-brenning.

Nettverkskortet har en teoretisk maks hastighet på hele 1000 Mbit pr sekund. For øvrig finner du 4 stk USB 2.0-porter, og én Firewire-port på denne PCen.

Grafikkortet fra Nvidia er av typen PCI Express, og er rimelig kraftig - om enn ikke helt på høyde med de beste i denne oversikten. Men at den klarer de fleste nye spillene i LCD-skjermens oppløsning 1280x1024 uten problemer, er hevet over en hver tvil.

Men programvare og spill må du besørge selv, i følge opplysningene vi har fått fra IT-butikken leveres PCen kun med Windows XP Home Edition installert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer