ITbutikken 2004-01

Etter et lite opphold er ITbutikken tilbake i PC-oversikten, og som eneste aktør denne måneden har de satset på en Intel-basert PC.

Publisert
ITbutikken 2004-01

ITbutikken har hovedkontor i Danmark, men har også avdelingskontor i Norge. Butikken er kjent for være svært konkurransedyktig på pris, og månedens PC-tilbud er også et bra tilbud, der du får en fin PC med både 19" skjerm, DVD-brenner for begge formater, og 512 MB minne. Trådløst tastatur og mus får du også med.

Celeron-prosessoren på 2,8 GHz er heller ikke å kimse av, selv om den ikke kan måle seg helt mot prosessorene i de andre PCene i denne oversikten - under de mest ekstreme forhold.

Mer midt på treet er harddisken på 80 GB. Den er rask, men byr på mindre plass enn mange av de andre i oversikten. Grafikkløsningen er også det man må kategorisere som middels bra. Den er bra, bevares, men de mest spillhungrige vil helt sikkert foretrekke andre, kjappere grafikkort.

Utbyggingsmulighetene er derimot et større ankepunkt. ITbutikken har brukt et hovedkort av microATX-typen, med kun to ledige PCI-plasser for utvidelseskort. Det støtter heller ikke de nye 800 MHz FSB-prosessorene fra Intel.

Pris uten skjerm: 6.440 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i januar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer