J. River Media Center 11.1

For 250 kroner kan du gjøre PCen din om til en Media Center-maskin, velegnet for TV og stuebruk. Men vi snakker ikke om Microsofts Media Center.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mye snakk om stue-PCer om dagen, ikke minst etter at Intel lanserte sin ViiV-plattform har temaet fått fornyet tiltro og interesse. Microsoft har vært på banene med en programvareløsning for stue-PCer ganske lenge, i fjor kom som kjent deres Windows XP Media Center Edition også i norsk språkdrakt for første gang.

TV-vennlig

Kort oppsummert er Media Center et programtillegg til Windows XP som gir en TV-vennlig innfallsvinkel til musikk, filmer og bilder du har liggende på PCen din, men det er også en portal mot diverse multimedia online-tjenester. Programmet styrer også visning og organisering av TV-kanaler, opptak, time-shift, alt knyttet mot en elektronisk programguide som hentes fra Internett. En Media Center-godkjent PC skal nemlig være utstyrt med et kompatibelt TV-kort. Les mer om Windows XP Media Center Edition i denne artikkelen.

Nå har det seg imidlertid slik at Microsoft slett ikke var først ute med et "Media Center", og derfor finnes det andre produkter som benytter samme navn. Et av de mest kjente er J. River Media Center, som har svært mye mer enn bare navnet til felles med løsningen fra Microsoft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer