Jak II

Mer enn bare et plattformspill, Jak II er en flott videreføring av den populære Jak & Daxter.

Publisert
Sist oppdatert

Det originale Jak & Daxter-spillet er for mange det ultimate plattformspillet, i alle fall på PlayStation 2. Spillet sjarmerte mange med sin nydelige grafikk og flott spillbarhet, og vi har ventet en god stund på en oppfølger.

Jak II: The Renegade, endrer på spillereglene en del. Borte er den søte sjarmen til det første spillet – vår helt Jak har tilbrakt to år hos den onde Baron Praxis, som har utført eksperimenter på ham – og gjort ham usedvanlig kraftig. Jak blir til slutt reddet av sin trofaste vann Daxter, og sverger hevn på baronen.

Det viser seg at Jak og Daxter befinner seg i en fremmed og mørk by, kjent som Haven City. Byen befinner seg i baronens grep, og er samtidig plaget av såkalte metalheads. Ikke rart beboerne er redde, og vandrer rundt i gatene med bøyde hoder.

Vice City, Liberty City, Haven City

Utviklerne Naughty Dog har bestemt seg for å oppdatere plattformsjangeren til dagens standard – og det er ensbetydende med å la seg inspirere av Grand Theft Auto. Haven City er en svær metropol, og du kan bevege deg fritt rundt i gatene. Over hodet ditt flyr det biler, og disse kan du stjele ved å trykke trekant på passende tidspunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer