James Bond: Nightfire

GAMECUBE: Enda en storfilm som nærmer seg lansering har blitt digitalisert av Electronic Arts. Denne gangen er imidlertid historien helt ny, og ideen er også god.

Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har EA lansert flotte spill basert på Ringenes Herre- og Harry Potter-filmene. James Bond-lisensen er det også EA som sitter på, men det nyeste spillet om superagenten er ikke basert på den kommende filmen, Die Another Day. Historien i spillet er derimot laget av Electornic Arts selv, og omhandler, ikke overraskende, en megalomanisk industriherre som prøver å ta over verden. Det er James Bond vi snakker om her, så spillet inkluderer også en god del vakre kvinner, raske biler, eksotiske lokasjoner og morsomme gadgets.

I bil og til fots

Spillet er i utgangspuktet førstepersonsbasert. Likevel er det flere sekvenser det du ikke beveger deg til fots. Spillet begynner med et snikskyter-brett, etterfulgt av litt rask kjøring i Paris' gater. Du vil også få mulighet til å kjøre en tungt bevæpnet snøscooter, samt at bilen din (en Aston Martin, naturligvis) vil på et tidspunkt forvandle seg til en ubåt for litt intens undevannsaction.

Det meste av spillet foregår likevel i standard førstepersonsmodus, og det er da Nightfire er på sitt beste. Først og fremst fungerer GameCube-kontrolleren utmerket godt, da de komfortable, analoge stikkene reagerer nøyaktig på din minste bevegelse. Resten av knappene bruker du til å avfyre våpen, benytte deg av gadgets, dukke og hoppe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer