Japan Photo

Japan Photo sin nettløsning er i utvikling, og er i ferd med å bli meget spennende.

Publisert

Mellom første og andre gangs innsending hadde nettløsningen til Japan Photo endret seg radikalt. Den første løsningen var rett og slett dårlig, mens den nye viser at Japan Photo mener alvor med sin nettsatsning.

Ikke bare har de testens kanskje mest oversiktlige overføringsløsning (ActiveX via Internet Explorer - bruker du en annen nettleser, anbefaler vi deg å laste ned overføringsprogrammet som installeres på PCen din), sidene er dessuten smakfulle og nettbutikken er fyldig. Her finner du for eksempel en rekke gaveprodukter, som bamser, kopp, musematte, puslespill, t-skjorte med dine favorittbilder på, og du finner også kameratilbud - noen av dem er meget konkurransedyktige.

Men Japan Photo tilbyr i skrivende stund ikke oppbevaring og deling av bilder, til tross for at reklamen på forsiden sier noe annet. Vi regner med at Japan Photo ikke er helt ferdige med omleggingen av nettsidene, og at disse løsningene er rundt hjørnet. Vi vil komme tilbake til dette senere, og evt korrigere karakteren for butikk og tjenester.

Vi reagerer på at du ikke får bestilt bilder hjem til deg med mindre du har et kredittkort tilgjengelig - noe du heller ikke får vite før du har overført alle bildene. Du får altså ikke faktura med bildene. Dette burde i det minste være en opsjon, synes vi. Bildene kan for øvrig hentes i en av Japan Photos butikker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer