Jasc After Shot 1.0

Det er ofte nødvendig å korrigere farger og skarphet i bildene du tar med digitalkamera. Da kreves det at du behersker programvare for digital bildebehandling, som ofte er komplisert og omstendelig. Nå har Jasc lansert et raskt og enkelt alternativ.

Jasc After Shot 1.0
Publisert
Sist oppdatert

Jasc Software Inc er nok mest kjent for Paint Shop Pro, et av de mest populære shareware bildebehandlingsprogrammene de siste årene. Men i porteføljen av programmer fra Jasc finnes en rekke andre grafikkrelaterte produkter, og nylig lanserte selskapet verktøyet After Shot. Med dette programmet kan hobbyfotografer gjøre korrigeringer i digitale bilder raskt og effektivt.

Automatisk eller manuelt

Fargekorrigeringer kan for eksempel utføres med et enkelt klikk med musen. Det samme gjelder korrigering av røde øyne. Orientering, skarphet, kontrast, fargebalanse, lys m.m. kan også justeres manuelt, og resultatet forhåndsvises automatisk. Du kan også utføre mange av korrigeringene på en rekke bilder samtidig.

Vi har testet funksjonene, og kan konkludere med at programmet gjør jobben – i noen tilfeller overbevisende bra. Det eneste vi ikke likte, var at angrefunksjonen bare gjelder for siste korrigering, og at programmet ikke alltid jobber så raskt som vi skulle ønske.

Mange funksjoner

After Shot er også mye mer enn bildekorrigering. Du kan blant annet sortere bildene dine i album, legge på tekst og lyd, i tillegg til beskrivelse og nøkkelord. Ved hjelp av en egen søkemotor i programmet kan du dermed enkelt finne tilbake til bilder på harddisken din. Bilder som du har liggende på CD, disketter og lignende, kan også indekseres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer