Jaxx EMP-Z 128MB

Liker du å høre på musikk når du trener? Denne MP3-spilleren er så liten og lett at den knapt merkes - der den henger som et smykke rundt halsen din.

Jaxx EMP-Z 128MB
Publisert
Sist oppdatert

MP3-spillere blir stadig mindre, og i følge produsenten er dette den aller minste og letteste. Vi kan i hvert fall slå fast at den virkelig er liten, diameteren er på knappe 4 cm, og den er 1 cm på det tykkeste. Og vekten? 15 gram. Det tilsvarer vekten fra tre kronestykker...

2 timer med musikk

Likevel er det ikke noe å utsette på lagringskapasiteten. 128 MB holder til et par timer i god kvalitet, eller rundt to fulle CD-plater.

Spilleren kan også brukes som et eksternt lagringsmedium for allslags filer; når du kobler den til PCen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen dukker den nemlig opp som en ekstern disk, for øvrig uten behov for driverinstallering (Windows XP). Overføring av MP3-filer går rimelig kjapt, og hele minnet fylles i løpet av et par minutter.

Lades via USB

Når EMP-Z er tilkoblet PCen, får den strøm fra USB-porten, nok til å lade batteriet. Hvis batteriet er helt utladet, tar det ca 2,5 timer å fullade. Deretter skal det, i følge produsenten, holde til rundt 8 timers kontinuerlig avspilling. En nettadapter/lader kan kjøpes som ekstrautstyr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer