jazPiper - bærbar MP3-spiller

Det dukker stadig opp nye bærbare MP3-spillere, med flere funksjoner og lavere pris. Vi har testet jazPiper, som har litt mer å by på en bare MP3-avspilling.

jazPiper - bærbar MP3-spiller
Publisert

jazPiper har selvfølgelig svært mye til felles med Rio, som vi har 2472">testet tidligere. Den gjør det samme, og er omtrent like stor. De viktigste forskjellene er at den er billigere, at den også kan brukes som diktafon og at den har en huskeliste for telefonnumre.

Tilkobling

Du kobler jazPiper til parallellporten på PCen med en spesialkabel. Kabelen har en helt vanlig kontakt for parallellporten, så du må plugge ut kabelen til en eventuell skriver når du skal overføre data til jazPiper. Her har Rio en smartere løsning, hvor du plugger inn spesialkabelen på ”ryggen” av mellomstykket, som kan stå i hele tiden.

Vi var litt uheldige med kontakten til jazPiper, og brakk av en bit av plastholderen som løser ut festeklemmene. Det skjedde aller første gang vi skulle ta ut pluggen, uten at vi brukte kraft. Antagelig et rent uhell i produksjonen, men kabelen kan fremdeles brukes bare man trykker litt ekstra.

Overføring av data

For å overføre data fra PC til spiller, brukes programmet jazPiper Desk som ligger på CD-ROM-platen som følger med. Dette har et Utforsker/Explorer-vindu, og et vindu for minnet i jazPiper. Du overfører MP3-filer enten ved dra-og-slipp-metoden fra utforskervinduet til internminne-vinduet, eller med kommandoer fra menyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.