JBL OnBeat: iPad-dokk

At JBL er gode på design vet vi, men OnBeat har heldigvis ikke glemt lyden.

Den er tøff, og lyden er det heller ikke mye å si på. Men JBL har slurvet litt. Foto: JBL OnBeat
Den er tøff, og lyden er det heller ikke mye å si på. Men JBL har slurvet litt. Foto: JBL OnBeat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en iPad er det praktisk å ha en dokkingstasjon som gir deg lyd, samtidig som bestevennen din lades. For mens markedet nesten har rent over av iPod og iPhone-dokkinger, begynner endelig utvalget å ta seg opp også for iPad 1 og iPad 2-dokkingstasjoner. Det store spørsmålet er selvsagt hvem du skal velge.

Vi har tidligere sammenlignet Philips Fidelio DS8550 mot Altec Lansing Octiv 450, og i den runden var det ingen tvil om at Fidelioen gikk seirende ut av duellen. Den hadde rett og slett mye bedre lydkvalitet.

Octiv 450 var imidlertid mindre og dermed enklere å plassere, og siden den både størrelses-og prismessig er ganske lik JBLs OnBeat, faller det naturlig å sammenligne dem alle i denne runden.

JBL OnBeat

OnBeat kommer i både sort og hvit utførelse, og vi kjenner tydelig igjen signaturdesignen til JBL: Det futuristiske utseendet med den lett ovale formen og bruken av metallgitter i fronten er en vinner i manges hjerter.

OnBeat kan som sagt brukes med både iPhone og iPad, og med i esken følger det da også to ulike armer; en til iPhone og en til iPaden, som gjør at enhetene sitter godt på plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer