Microsoft integrerer ChatGPT i Bing

- Jeg fikk hakeslepp

Student Owen Yin fikk plutselig tilgang til en helt ny versjon av Microsofts søkemotor Bing.

BLIR SNAKKEROBOT: Microsoft har store planer for søkemotoren Bing. Foto: Owen Yin/Twitter
BLIR SNAKKEROBOT: Microsoft har store planer for søkemotoren Bing. Foto: Owen Yin/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snakkeroboten ChatGPT har på kort tid blitt en stor snakkis når det kommer til kunstig intelligens. Du kan spørre roboten om hva som helst og få et tidsvis imponerende bra svar.

Har eksklusive rettigheter

I 2019 investerte Microsoft en milliard kroner i utviklingen av OpenAIs samtaleteknologi, ifølge Tek.no. Etter at ChatGPT gikk viralt på tampen av fjoråret, valgte IT-giganten å legge enda mer penger på bordet, med en sum på nesten 100 milliarder kroner.

Ifølge The Verge har selskapet har også en ekslusiv lisens om å få bruke tekstgeneratoren til OpenAI.

Nå ser det ut til at Microsoft er i ferd med å integrere ChatGPT i sin søkemotor Bing. The Informasjon har allerede rapportert at selskapet har planer om å lansere den nye funksjonen innen slutten av mars.

Oppdaget helt ny Bing

Da student Owen Yin gikk inn på søkemotoren fredag, gjorde han imidlertid en oppdagelse. Han hadde satt Bing som sin hjemmeside i Microsofts Edge-nettleser, og fikk plutselig opp et helt nytt grensesnitt.

- Jeg gjorde ikke noe for å finne det. Etter et par minutter sluttet det å fungere. Jeg fikk hakeslepp da jeg skjønte hva jeg så på, sier Yin i en melding på Twitter til The Verge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer