Jeg har fått datavirus!

Denne utrolige historien har vi fått fra en av våre faste lesere.

Jeg har fått virus

(av Jan Arild Hagen)

Jeg har i løpet av de siste dagene blitt angrepet av et meget aggressivt virus. Det slo til her forleden dag da jeg kom hjem fra jobb og åpnet postkassa mi, det lå trolig i et vedlegg sammen med noe søppelpost fra renholdsverket og må ha blitt med inn i leiligheta sammen med den.

Jeg har jo lært at man ikke skal åpne vedlegg som man ikke vet hva er, men på den annen side får man jo heller ikke vite hva det er på den måten, så jeg har begynt å åpne dem utenfor leiligheta for sikkerhets skyld. Ulempen med det er jo at jeg kan infisere hele nabolaget, men heller dem enn meg sier nå jeg da. Dessuten låste jeg ikke døra etter meg da jeg kom inn, så jeg var nok veldig sårbar for angrep utenfra akkurat da. Det hadde vel strengt tatt ikke gjort noe forskjell allikevel siden virus ofte kommer inn bakveien og den døra står stort sett alltid i luftestilling. Dessuten vet ikke jeg hvor stort et slikt virus er, men jeg er ganske sikker på at det er mindre enn en hund, og da greier det helt sikkert å komme seg inn gjennom bakdøra selv om den bare står på gløtt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer