Jensen Media:Link 1000 mobil-TV

Developed in Norway. Det må vel være et kvalitetsstempel? Vi har testet mobil-TV-en ML1000 fra Jensen Scandinavia.

Jensen Media:Link 1000 mobil-TV
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje fått med deg at vi har fått et nytt TV-tilbud her til lands? DMB er fjernsynets svar på radioens DAB, og er i praksis TV-sendinger tilpasset mobile enheter, som mobiltelefoner og lommespillere.

Koster ikke noe

Fordelen med DMB er at mottak er helt gratis! Det er imidlertid noen haker. For det første er det begrenset utvalg av TV-kanaler (NRK-kanalene, TV2 og TV2Nyheter og TV3), og fram til 2011 er det kun du som holder til rundt indre Oslofjord som er garantert mottak, som riktig nok teller omkring 1 million mennesker.

Det er imidlertid også mulig å ta inn DAB-radiokanaler på de fleste DMB-apparatene, og som regel har de også støtte for avspilling av et bredt utvalg multimediefiler.

Foreløpig er det imidlertid et beskjedent utvalg av slike mobil-TVer i markedet, men de dukker nå opp en etter en.

Norskutviklet

Vi har tidligere testet denne mobil-TV-en fra Cowon, samt en DMB-mottaker for PC, og nå har turen kommet til sylferske Media:Link 1000 (ML1000) fra Jensen Scandinavia. TV-en er faktisk utviklet i Norge, og kan skilte med norske menyer, men serieproduksjonen foregår på en fabrikk i Korea.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer