Jensen Media:Link 554

TEST: 10.000 radiokanaler og tilgang til all musikken på PCen din fra sofakroken? Vi har testet en av de rimeligste løsningene.

Publisert
Sist oppdatert

Det dukker stadig opp nye, rimeligere og mer stabile løsninger for streaming av innhold fra PC til TV og stereoanlegg. Vi har tidligere sett på en rekke løsninger, sist denne fra D-Link.

Felles for mange av de nyere løsningene, er at de sjeldnere og sjeldnere krever proprietær programvare og drivere på serversiden for å fungere, det holder å dele mediebiblioteket ditt i Windows Media Player og aktivere støtte for UPnP i ruteren din.

Noko for ein kvar smak

Det er på denne måten Jensen Media:Link 554 får kontakt med musikksamlingen din, og det kan skje enten trådløst eller via ethernet. For det er musikk som er hovedfokus på denne enheten, i tillegg til nettradio. Ja, hele 10.000 radiokanaler fra hele verden skal det være mulig å tune inn, kanaler som benytter løsningene vTuner, World Station eller SHOUTcast.

I tillegg sitter en USB-port i fronten, som gjør det mulig å koble til MP3-spilleren din eller en minneplugg med musikkfiler på (WMA og MP3), og spille dem av via enheten. Media:Link 554 måler 195 x 139 x 60 mm og har ikke innebygde høyttalere, du må koble den til stereoen, øretelefoner eller aktive høyttalere ved hjelp av phono-pluggene eller øretelefonutgangen (3,5mm) på baksiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer