JetFlash 2A - minneplugg med fart

MINITEST: Hastigheten blir viktig når kapasiteten øker, og JetFlash 2A skal være blant de aller raskeste.

Publisert
Sist oppdatert

De romsligste minnepluggene på markedet har i skrivende stund en kapasitet på 64 GB, og prisene stuper. Men går man først til innkjøp av romslige minneplugger, har man gjerne en tanke om å fylle dem med store datamengder. Ikke alle tenker på at det kan være en tidkrevende operasjon. Svært tidkrevende.

Les også: Verdens sikreste minneplugg

Få tenker på hastigheten

Det er nemlig ikke alle minneplugger som er like kjappe å skrive til. Mange har en skrivehastighet på 3 MB pr sekund og lavere, vel og merke på store filer. Med små filer kan hastigheten vise seg å bli mye lavere, og det kan ta timer å fylle gigabyte på gigabyte.

Ofte er det en klar sammenheng mellom prisen på minnepluggen og lese/skrivehastigheten. Og ofte kan det dessverre være vanskelig å finne hva som er hastigheten uten å prøve den først. Vår erfaring er at hvis produsenten ikke oppgir hastigheten, er den sjelden noe å skryte av.

25 MB pr sekund?

JetFlash 2A-serien fra minneprodusenten Transcend slår derimot i bordet med lesehastighet på inntil 30 MB pr sekund, og skrivehastighet på25 MB pr sekund, fortsatt til relativt spiselige priser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer