Jinni finner filmene du liker

...og nå er det åpent for alle!

Guttekveld på fredag og i mangel på egnet film? Spør Jinni, da vel!
Guttekveld på fredag og i mangel på egnet film? Spør Jinni, da vel! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Glad i film? Det er i hvert fall vi, og Jinni er intet mindre enn en liten perle som hjelper deg i jakten på film du vil like. Du kan søke etter filmer som ligner på en gitt film, få anbefalinger basert på hva du setter pris på, eller også utføre snedige søk som thriller with a surprise ending dersom du har lyst til å se en film av denne typen i kveld.

Vi skrev om filmanbefalingstjenesten Jinni for nesten ett år siden, og den gangen var den i lukket beta der du trengte invitasjon; noe vi også delte ut i bøtter og spann.

Les også: Fra film til håndholdte enheter

Nå har den åpnet for publikum, i en såkalt public beta, som betyr at alle kan prøve, men der produktet fortsatt er under utvikling. Siden vi skrev om det første gang, har Jinni lagt til bøttevis med filmer, i tillegg til at diverse sosiale aspekter er på plass; deriblant muligheten for å knytte vennskapsbånd og se hvor godt din filmsmak passer overens med andres filmsmak.

Trenger du mer informasjon leser du artikkelen om Jinni, ellers er det bare å registrere seg og sette i gang på http://jinni.com/. Under kan du se en filmsnutt som forklarer hvordan Jinni fungerer:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer