JNC SSF-302

Er du ute etter en litt annerledes MP3-spiller? Den runde dingsen fra JNC har muligens det som skal til for å tilfredsstille dine behov - men koster litt for mye.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om denne lille spilleren ikke nødvendigvis er så veldig revolusjonerende teknisk, er det likevel en morsom sak vi snakker om her. Spesielt på grunn av utseendet - den er nemlig avlang og rund. Den er fremdeles liten, og veier kun 45 gram med ett AAA-batteri.

Når det gjelder funksjonaliteten, er spilleren altså ganske standard. Den kan spille WMA og MP3-filer, har innebygd FM-radio og stemmeopptak (plass til 16 timer med opptak). Den har imidlertid 256 MB minne, litt mer enn de fleste spillere som fås i disse dager (128 MB er vel mer eller mindre standard for tiden).

Lett å bruke

Overføringen av filer er svært enkel, du kobler spilleren til en PC via USB, og den dukker opp som egen diskstasjon. Det er bare å flytte filer over, og du er klar til å ta med deg musikk på veien.Betjeningen er, ikke overraskende, svært enkel. En liten joystick kontrolleren lydnivået og skipper låtene, mens en rad med knapper nedenfor displayet styrer andre funksjoner. Du kan forøvrig bytte bakgrunnsfarge i displayet, noe som ikke er spesielt nyttig, men sikkert morsomt og byr på variasjon. Problemet med displayet er at det er vanskelig å lese når bakgrunnslyset ikke er på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer