Joint Operations - den nye Battlefield?

Lengter du etter et nytt onlinefokusert skytespill? Joint Operations er muligens noe for deg, med realistiske våpen i tett jungel. Vi fikk nylig en demonstrasjon av denne lovende tittelen.

Publisert
Sist oppdatert

Utviklerne Novalogic, kjent først og fremst fra Delta Force-spillene, og nylig den flotte Black Hawk Down, entrer nå et nytt market. Deres nyeste spill skal ta opp konkurransen med Battlefield 1942, og integrerer kjøretøy og et stort utvalg av våpen i en moderne setting.

Spillet foregår i Indonesia, og landet ble valgt nettopp på grunn av meget variert terreng, som gjør at brettutvalget blir rikt og interessant. Spillet vil ha en singleplayermodus, der du vil kunne kjempe deg gjennom en rekke brett med et lag under din kommando. Men enkeltspillerdelen er først og fremst ment som trening for nettmodusen, for det er der fokuset ligger.

Mye variasjon

Det er en god del forskjellige måter å spille på, fra typisk deathmatch og capture the flag til mer avanserte spilltyper. Brettutvalget er også imponerende, men det vi liker best er den enorme størrelsen på brettene. Det er støtte for brett på opptil 64 kvadratkilometer! Natruligvis vil nok de fleste brettene være en del mindre - men vi så brett som bare fylte et brøkdel av de 64 kvadratkilometerne, men likevel virket kjemestore. Her er det muligheter for noen vanvittige slag. Det er for øvrig også støtte for 64 spillere samtidig, 32 på hvert lag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer