Jul foran PC-en?

Det finnes mange som mer eller mindre frivillig tilbringer hele julen foran PC-en. Noen av dem trenger kanskje å komme i litt bedre humør.

Hvis du likevel tilbringer julaften foran PC-en, kan du like gjerne krydre med litt julestemning.
Hvis du likevel tilbringer julaften foran PC-en, kan du like gjerne krydre med litt julestemning. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I denne artikkelen har vi tatt for oss noen av de virkemidlene du kan bruke for å komme i julehumør, selv om du er låst til PC-en.

Gjør PC-en din juleklar

PC-en din trenger først og fremst litt pynt til jul. På nettet kan du finne fine julebakgrunner til skrivebordet. Noen av dem er riktig så stemningsfulle! Du finner noen av dem på denne siden.

Send elektroniske julekort!

Dette er selvsagt et godt tips. Og på julaften kan det være ekstra hyggelig dersom du sender noen varme julehilsener til en annen som også tilbringer kvelden foran PC-en.

Det finnes en rekke steder på nett som tilbyr disse elektroniske julekortene. Noen av dem er etter hvert blitt betalingstjenester, men det finnes fortsatt mange som er gratis. Glem porto og sen leveranse fra posten, og ta turen innom www.123kort.dk.

Her finner du en rekke kategorier, tilpasset venner, kjærester og andre. Julekortene er danske, som stort sett fungerer bra også her hjemme.

Skjermsparere med julemelodier!

Skjermsparere kan også være sesongbetonte, og det finnes mange med julemotiv. Vi kom tilfeldigvis over en side med gratis juleskjermsparere, med snø som daler og julesanger i bakgrunnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer