Jul i Firefox

En liten utvidelse er alt som skal til for å skape litt julestemning på PCen.

Publisert
Sist oppdatert

6 dager til julaften - sliter du med å komme i julestemning?

Kanskje er du lei julen allerede, men det kan også være at det har blitt litt for mye jobbing og litt for lite snø til at du klarer å finne stemningen i år.

En billig måte å komme i julestemning på, er å piffe opp PCen din litt før jul. Med dagens Firefox-utvidelse kan du lett velge nye temaer for nettleseren; deriblant en god håndfull julerelaterte temaer.

Personas er laget av Mozilla Labs og tar sikte på å gjøre nettleseropplevelsen litt mer personlig. Du installerer utvidelsen og kan deretter velge blant en rekke forskjellige temaer, eller "skins" som kanskje klinger bedre i dine ører.

Jul i Firefox


Jul i Firefox


Det geniale er imidlertid at dette gjøres på direkten - du trenger ikke å starte nettleseren på nytt (annet enn når du installerer det første gang). Du trenger heller ikke å lete rundt på nettsider etter nye temaer - de havner automatisk i Persona-menyen, som du finner nederst til venstre i nettleservinduet som på bildet til høyre.

>> Les også: Nettleserne du aldri har hørt om

Til en hver tid kan du se på de nyeste, de mest populære, samt de du har brukt nylig, og du kan også navigere i en trestruktur for å velge kategori for temaene.

URL: http://labs.mozilla.com/2007/12/personas-for-firefox/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer