Julens store spillguide

Spill og spillutstyr er topp julegaver. Alle de tre konsollene, samt PC, har fått en lang rekke flotte spilltitler den siste tiden, og vi gir deg oversikten.

Publisert
Sist oppdatert
GameCube var en av konsollene som kom i år
GameCube var en av konsollene som kom i år Vis mer


Med både PS2, GameCube og XBox på plass og et godt utvalg av titler til samtlige konsoller, samt alle de flotte spillene som er tilgjengelige til PC, bør det ikke være problematisk å finne noe for enhver smak. Og det er vel ingen tvil om at spill alltid er en utmerket julegave.

2002 har vært et eksepsjonelt godt år for spillindustrien, og vi har sett mange svært gode spill i løpet av de siste 12 månedene. Mange av dem kom i løpet av de siste ukene før jul, men vi må heller ikke glemme de spillene som kom tidligere i år, og som fremdeles er verdt å anbefale.

Vi har delt opp vår oversikt i en del dedikert til konsollspill, og en del for PC-spill. Spillene vi anbefaler har aldersgrenser fra 11 år oppover.

Les om konsollspillene her, og om PC-spillene her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer