JVC lanserer Everio GZ-MC500

NYHET: Dette videokameraet fra JVC har 3 CCD-brikker og tar stillbilder med 5 megapiksels oppløsning.

Publisert
Sist oppdatert

JVC er blant de aller første kameraprodusentene som har forkastet bånd til fordel for harddisker i flere av sine nye modeller. GZ-MC500 blir storebroren i Everio-serien, som så langt har bestått av modellene GZ-MC100 og GZ-MC200.

Vridbart

Det er snakk om en meget avansert, men likevel kompakt modell. Designen er liggende, og klart til bruk veier kameraet knappe 400 gram. Videokameraet er egentlig todelt – grepet og objektivet/huset – kan dreies slik at objektivdelen kan skråstilles uten at brukeren må skifte grep. Dette gjør det enkelt å skifte raskt til høy eller lav opptaksvinkel.

På innsiden sitter det tre CCD-brikker, som kombineres for å sikre kvaliteten. Resultatet er naturlig skarpe, klare farger, god kontrast og rene bilder eller video med høy kvalitet selv i dårlig lys, skal vi tro JVC. Totalt antall piksler kommer opp i 5 millioner (2.560 x 1.920 piksler) ved stillbildefotografering. Film lagres i DVD-kompatibelt MPEG2-format, og oppløsningen er 720 x 576 piksler for enklest mulig overføring til DVD-plater i etterkant. Nødvendig programvare følger med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer