JVC med DV-kamera for kvinner

Begynner DV-kameraer også å bli moteobjekt? JVC lanserer nå et kamera som retter seg først og fremst mot kvinner, med behagelige farger og mykt utseende.

JVC med DV-kamera for kvinner
Publisert
Sist oppdatert

Dette var noe nytt. Et DV-kamera med feminine trekk som først og fremst skal appelere til det kvinnelige kjønn har vi enda ikke vært borti, men JVC lanserer i disse dager akkurat en slik modell.

Faktisk er GR-D200, som modellen heter, også et meget funksjonelt DV-kamera. Det har 1.33 megapiksel CCD-brikke, som altså sørger for stillbilder av høy kvalitet. Ikke fullt så bra som de nyeste 2 megapiksel-kameraene, men likevel brukbart.

GR-D200 har en USB-tilkobling som lar deg streame video fra kameraet til en PC, eller bruke det som et web-kamera. Det er selvsagt også plass til DV inn- og utgang, samt analog inngang.Kameraet har støtte for SD-minnekort, som henger sammen med stillbildemulighetene. Det går også an å ta opp korte videoklipp til minnekortet.

Kameraet har en nattmodus som reduserer lukkerhastigheten og beholder fargene. I følge pressemeldingen skal denne by på meget bra bilde i mørke omgivelser, men av erfaring vet vi at det ikke alltid er tilfellet. Hvordan nattmodusen fungerer i praksis, får vise seg når vi tester kameraet.

For øvrig har kameraet de vanlige spesialeffektene, 200x digital zoom og digital bildestabilisator.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer