JVC XV-N316

Nå har også de fleste anerkjente produsentene innsett at nye DVD-spillere i økonomiklassen bør støtte DivX-formatet. Vi har sett nærmere på en av de nye spillerne fra JVC, og det ble i hovedsak et hyggelig bekjentskap.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Data var tidlig ute med tester av DivX-kompatible DVD-spillere. De siste spillerne vi har testet har hatt få problemer med å avspille filmer kodet i formatet. Samtidig har prisene på spillerne begynt å nærme seg tusenlappen, enkelte fås nå enda billigere.

I likhet med MP3-støtte på DVD-spillere, tok det også tid før de store produsentene kom på banen med DivX-støtte. Philips var blant de aller første, og nå har både Sony, Pioneer, JVC og flere andre minst én spiller i kolleksjonen som leser formatet.

KiSS Technology, som alltid er tidlig ute med støtte for nye formater i sine spillere, har til og med annonsert sin første MPEG4-opptaker. Du kan lese mer i denne pressemeldingen.

Vårt testobjekt

JVC XV-N316 er i utgangspunktet en sonefri DVD-spiller, som også støtter avspilling av komprimerte DivX AVI-filer fra CD og DVD-plater, VCD og S-VCD. I tillegg støtter den avspilling av musikk-CDer, bildefiler i JPG-format, samt MP3-filer fra CD og DVD-plater. Den takler helt fint en miks av forskjellige medieformater på én og samme plate.

Spilleren er grå, men finnes også i sort, da under navnet XV-N315. Den er minimalistisk med tanke på knapper etc i fronten, og den utrolig lave vekten vitner om at det bare blir mindre og mindre på innsiden av disse spillerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer