Kabinett og PSU

Publisert
Sist oppdatert

Kabinetter kommer i en rekke former, størrelser og materialer, og spør du fem personer om valg av kabinett vil du få minst ti forskjellige svar. Det sikreste og mest vanlige er å gå for et såkalt "midi tower" eller midi-kabinett. Fordelene med disse er at de får plass til de aller fleste hovedkort og ekspansjonskort, er relativt rimelige, enkle å plassere og greie å bygge i.

Av krav til et godt kabinett er at det bør være solid og bruke så store vifter som mulig, helst 120mm (store vifter gir mindre støy). Ellers er det vanskelig å si noe bestemt uten å gå på personlige preferanser.

I vårt tilfelle er vi spesielt interessert i støysvake kabinetter, og Antec har lenge vært populær blant entusiastene mot støy. De kommer fra billige til dyre, og vi skal spesielt nevne tre modeller. SKL3000B for budsjettklassen, Solo for mellomklassen og P180 for viderekomne. Antec Solo er den nyeste av de tre og er et spennende valg med en pris på 700 kroner uten strømforsyning. Det følger også med en 120mm regulerbar vifte i bakkant og er plass til to 92mm vifter foran for kjøling av harddiskene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer