Kai´s SuperGoo:En real latterkule

Kai´s SuperGoo er oppfølgeren til PowerGoo, og inneholder en mengde morsomme funksjoner for å manipulere digitale bilder.

Publisert

Du vil garantert bli festens midtpunkt hvis du "pynter" på ansiktene til festdeltagerne med SuperGoo. Programmet har nemlig bare en hensikt: Lek og moro med ansikter. Virkemidlene du rår over er et stort antall verktøyer for å "dra" i ansiktsuttrykkene, eller du kan legge til elementer som barter, nye neser eller kanskje du heller trenger et nytt hår?

To lekerom

SuperGoo er laget av Metacreations, og har et umiskjennelig preg i grensesnittet. Programmet er delt i to "rom": Goo og Fusion, og styres med underlige knapper du kan klikke på eller dra i. Grensesnittet er underlig, men ikke vanskelig. Hvis du likevel synes det blir vel kryptisk, kan du lett finne frem etter å ha lest gjennom den lille folderen som følger med pakken.

I Goo kan du strekke og dra i ansiktsuttrykket til den stakkars utvalgte inntil det ugjenkjennelige. Er naboen sur på bildet, kan SuperGoo garantert gjøre ham blid igjen. I tillegg til en lang rekke verktøyer for å manipulere, kan du også legge på effekter som virker automatisk på bildet.

I Fusion kan du legge til nye objekter som neser, hår, øyne og briller. Dette er virkelig morsomt, og personen på bildet blir ikke til å kjenne igjen. Du kan også klone inn deler av andre bilder, slik at du f.eks. kan lage en blandning av to ansikter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer