Kameo: Elements of Power

SPILLTEST: Nummer to av prestisjetitlene til Xbox 360 har et nydelig ytre. Men er det nok til å bære konsollen?

Publisert
Sist oppdatert

Ved siden av Perfect Dark Zero, som vi omtalte for noen dager siden, er Kameo det andre storspillet til 360 som er utviklet av Rare – en gang i tiden Nintendos viktigste støttespiller.

I likhet med PDZ har Kameo vært under utvikling i årevis, og vært innom flere plattformer. Men likhetene slutter der – PDZ er et førstepersonsactionspill som gjerne vil være kult og moderne, mens Kameo forsøker å få en bredere appell ved å bruke sjarm, lekenhet og farger.

Man kan selvsagt ikke snakke om et spill uten å sette det i bås, så hvilken sjanger er Kameo egentlig? Plattform er vel det nærmeste vi kommer, selv om spillet innhenter inspirasjon fra flere kilder.

Spillet handler om en spinkel, alveaktig jente ved navn Kameo, som ikke bare har vinger, men også muligheten til å forandre form til en lang rekke skapninger, som alle er i besittelse av spesielle krefter. Kameo i seg selv er ikke spesielt nyttig, og det er ytterst sjelden vi bruker henne i løpet av spillet. Brettene krever til omtrent enhver tid at du benytter deg av noen av de andre formene og utnytter verdenens særegenheter med dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer